Minden kategória

Ipari hírek

Ön itt van : Főoldal>Hírek>Ipari hírek

Meghívó a CWMTE2023 kiállításra a YUHUAN CNC géptől

Idő: 2023-05-11 Találatok: 17

A 23. Lijia-kiállítás léptéke új csúcsot ért el, 10 W négyzetméteres kiállítási területtel és 1200+ kiállítóval. Digitális megoldások beszerzése különböző iparágakban, mint például fogaskerekek, 3C elektronika, műszerek és mechanikai alkatrészek feldolgozása. Üdvözöljük a látogatásban és a cserében.

csárdás

A Yuhuan CNC szerszámgépek új technológiákat és új termék gyártósorokat hoznak a kiállításra. Az új energetikai autóalkatrészek kéttárcsás csiszológép A gyártósor jobban megfelel az új, nagy pontosságú energiaalkatrészek pontossági követelményeinek, és időt és munkaerőt takarít meg a vállalkozások számára.

[CWMTE a szolgáltatásbővítéstől a frissítésig]

A felhasználói igényektől vezérelve tartsa meg a "Red May Lijia vásárlási fesztivált". Teljes mértékben kielégíti a digitális és intelligens megoldások beszerzési igényeit különböző területeken, mint például az új energetikai járművek, orvosi berendezések, repülőgépipar, vasúti tranzit, hajógyártás és hadiipar, felvonóberendezések, autóalkatrészek, fogaskerekek, 3C elektronika, műszerek és mechanikai alkatrészek feldolgozása. Ugyanakkor az online kiállítási funkcióval kombinálva platformot biztosít a berendezésbeszerzési igények feloldásához, amelyre a szállítók gyorsan reagálhatnak. Ezenkívül a Jiajihui szorosan összekapcsolja a tudományos kutatóintézetek, szakértők és berendezésgyártó vállalkozások erőforrásait, hogy megoldja a technológiai/termelésirányítási/berendezés-karbantartási/gyártósor-integráció/nem szabványos/automatizálási berendezések folyamatfejlesztési és testreszabási igényeit. Fordítson nagyobb figyelmet az interaktív élmény kialakítására, a Lijia Sheet Metal Craft Festival, a harmadik Szecsuán-Chongqing Présöntő Fesztivál, a harmadik Szecsuán-Chongqing Hőkezelési Csere Fesztivál és egyéb tevékenységek több irányban is továbbfejlesztésre kerültek. Aktívan erősítse meg a kézművesek új kötelezettségeit és új tetteit, ösztönözze kollégáit önértékelésük kimutatására, és tartsa meg a "Stílusmester - A hetedik Lijia Kupa - Kézműves kiválasztási tevékenységek" és így tovább. 

[CWMTE az elit összejövetelétől a éleslátó nézetekig]

Múzeumnapi tevékenységek az autógyártás, a honvédelmi és katonai gyártás, valamint a digitális gyártás témáival. A délnyugat-kínai piaci kereslet forró pontjaira összpontosítva intelligens gyártási rendszer-integrációt, új energetikai járművek kulcsfontosságú alkatrészeit, magas hőmérsékletű és titánötvözetből készült nehéz vágási feldolgozást, mélylyuk feldolgozást, a repülőgépmotorok/nagy teherbírású gáz kulcsfontosságú részeit fogja tartalmazni. turbina, precíziós lemezfeldolgozás, minőségellenőrzés, nyolc tematikus cseretevékenység, beleértve az AGV-t és az intelligens raktározást és logisztikát. Ezzel egyidejűleg olyan tematikus interaktív tevékenységeket tartanak, mint az új termékek megjelenése, Jiajihui, technikai cseretalálkozó/szalon, belépés az intelligens gyártás benchmark gyárába, közösségi tevékenységek, nem szabványos dokkolás és témabemutatók. Ezzel egyidőben több mint 30 speciális technikai fórumot tartanak, köztük a Kínai Private Tools Summit, az IIC Industrial System Integrator Conference, a Formaipari Fejlesztési Fórum, a Lemezfeldolgozási Csúcstalálkozó, a Szecsuán-Chongqingi Die Casting Fesztivál és a Fogaskerék-feldolgozási alkalmazástechnológia. Cserekonferencia.